KÜTAHYA / MERKEZ - Mimar Sinan Ortaokulu

Yalnız Değiliz (We are not alone) e-Twinning

Okulumuzun kuruculuğunu- Kütahya Fuat Paşa Ortaokulu ile paylaştığı ''Yalnız Değiliz/We are not alone'' e-Twining projemiz 10 Türk 2 yabancı ortakla 3 farklı şehir(Kütahya, Ordu, İstanbul) ve 3 ayrı ülkenin(Türkiye, Kuzey Makedonya ve Romanya) katılımıyla gerçekleşmiştir. Projemizin  sonuna gelmiş bulunmaktayız. Projemiz hayvan hakları hakkında farkındalık oluşturmak üzerine kurulu bir projedir. Yaklaşık 3 ay süren projemizde çeşitli etkinlikler yapıldı. Bunlardan bazıları hayvan hakları hakkında araştırma yapmak, web-2 araçlarını kullanarak hayvanları konuşturmak, hayvan figürleri ile origami çalışmaları yapmaktı. Öğrencilerimiz proje süresince hayvanlara merhamet ile yaklaşmayı, onlarında birer canlı olduğunu ve yaşam hakları olduğunu, hayvanlara saygıyı kavradılar. hayvanlarımız için bütün okullarımızda mama kampanyaları düzenleyerek ufak da olsa dilsiz dostlarımız için bir şeyler yapmayı başardılar. projemiz süresince yapılan paylaşımlara blog adresimizden ulaşabilirsiniz. Blog adresimiz: yalnızdegiliz.blogspot.com öğrencilerimizle beraber daha nice projelerde buluşmak dileğiyle...

09-05-2022

Yayın: 09.05.2022 - Güncelleme: 09.05.2022 21:45 - Görüntülenme: 234