KÜTAHYA / MERKEZ - Mimar Sinan Ortaokulu

Ara

Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri okulumuz 8. Sınıf öğrencilerine lise tanıtımı için geldiler.

Ara

27 Şubat 2020 tarihinde Suriye'nin İdlib kentinde şehit düşen P. Uzm. Onb. Muhammed Yılmaz'ın ailesi okulumuz Müdür Yardımcısı Ali Zengin, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi öğretmenlerimiz  Kübra Topçu ile Burak Tetik ve öğrencilerimiz tarafından ziyaret edildi.

Kas

Okul kütüphanemiz değerli öğretmenlerimizin ve okul idaremizin büyük emekleri ile aktif olarak çalışmaya başlamıştır. Kütüphanemizde 7000 kitap bulunmaktadır. Kitaplarımız bilgisayar ortamına kaydedilerek barkod okutma sistemi oluşturulmuştur. Barkod okuyucu ile öğrencilerimize düzenli olarak kitap dağıtımı sağlanmaktadır. Bu çalışmamız sayesinde öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlığı kazanması ve bu alışkanlığın takibi kolaylıkla sağlanacaktır. Yeni sistemimizin ve kütüphanemizin okulumuza hayırlı olması dileğiyle.