KÜTAHYA / MERKEZ - Mimar Sinan Ortaokulu

Değerler Eğitimi Konulu Hikaye Yazma Yarışması

DEĞERLER EĞİTİMİ KONULU HİKAYE YAZMA YARIŞMASI

Okulumuzda DEĞERLER EĞİTİMİ - Hikaye Yazma Yarışması düzenledik. Bu kapsamda 5. Sınıf öğrencilerimiz “Değerler Eğitimi” konulu hikayelerini yazdılar. Her sınıf oylama ile sınıf hikayesini seçti. Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi’nde Dijital Ortamda hikayelerini tasarlayarak e-kitap haline getirdiler. Minik yazarlarımız tarafından yazılıp, tasarımları yapılan hikayeler jüri öğretmenlerimiz tarafından  değerlendirilmiş ve öğrencilerimize  hediyeleri takdim edilmiştir.

Tüm 5. Sınıf öğrencilerimizin katılım gösterdiği yarışmada; öğrencilerimiz düşüncelerini yazarak ifade etme konusunda hayal dünyalarının ne kadar geniş olduğunu, bir şeyler yazabilmenin heyecanını herkese göstermiş oldular.

Dereceye Giren Öğrencilerimiz:

1. 5A Sınıfı Duygu Yavuz

2. 5F Sınıfı Adnan Kömür

3. 5E Sınıfı Buğlem Altıntaş

4. 5H Sınıfı Ece Zülal Altın – Elif Sare Özcanoğlu – Süeda Yıldırım – RavzaNur Kaya

5. 5D Sınıfı Miray Uzal

Yarışmada dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder, görevli öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunarız.

02-03-2024

5A SINIFININ HİKAYESİ İÇİN TIKLAYINIZ >>>